Tilaajaedut

Kestotilaus kannattaa!
Kestotilaus on huoleton lehden tilausmuoto, sillä tilausta ei tarvitse uusia määräajoin, vaan tilaus jatkuu keskeytyksettä niin kauan kuin haluat. Kestotilauksessa laskutusväli on joustava ja muunneltavissa tarpeen mukaan useampaan erään. Saat vuoden mittaan säästöä määräaikaisiin tilauksiin verrattuna, sillä kestotilaus on edullisin lehden tilausmuoto.

Rinnakkaislehti
Voit tilata rinnakkaislehden kerran vuodessa puoleen hintaan 1 – 3 kuukauden ajaksi esim. loma-asuntoon. Lehti on mahdollista tilata myös lahjaksi ystävälle tai läheiselle.

Ilmoitusedut
Kestotilaajana saat vuoden aikana yhden perheilmoituksen puoleen hintaan ja yhden rivi-ilmoituksen viidellä eurolla.
Voit valita joko paikallisesti julkaistavan Markkinapaikka-ilmoituksen tai Kaakon Markkinat –ilmoituksen, joka julkaistaan Etelä-Saimaassa, Kouvolan Sanomissa, Kymen Sanomissa, Itä-Savossa, Länsi-Savossa sekä Uutisvuoksessa. Edun arvo on jopa 70 €.
Edun saat asiakaspalvelusta, joten etu ei koske verkon kautta tai tekstiviestinä jätettyjä ilmoituksia.

Tilauksen keskeytysetu
Voit hyödyntää paperilehden keskeytysetua, jossa vähintään 7 vrk:n lehden jakelunkeskeytys hyvitetään seuraavassa laskutusjaksossa.

Olet mukana arvonnoissa
Lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana kaikissa järjestämissämme arvonnoissa. Arvomme vuoden mittaan mm. tuotepalkintoja sekä lahjakortteja.
Voitoista ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan lehdessä.

Ota käyttöön kätevä e-lasku!
Saat e-laskun käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi ilmoituksen sopimuksesta, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi.