Kymen Sanomien mobiilisovellus

LATAA MOBIILISOVELLUS

Kymen Sanomien mobiilisovellus tuo päivän lehden sisällön sekä tuoreimmat kymensanomat.fi:n uutiset laitteeseesi. Lehden jutut ja tuoreimmat uutiset ovat käytössäsi missä vain, vaikka työmatkalla, lounaalla tai kesämökillä. Palvelu on lehden digitilaajien käytettävissä.

Lataa mobiililaitteellasi sovellus valitsemalla oman mobiililaitteesi sovelluskauppa:

Sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Kymen Sanomat. Asenna lehden sovellus. Avaa sovellus painamalla lehden kuvaketta. Kirjaudu sisään (edellyttää digitilauksen voimassaoloa).

Digitilaus voimassa, tunnukset olemassa

Jos olet jo aiemmin lukenut digilehteä tietokoneella, sinulla on jo tunnukset luotuna asiakastilille. Samoilla tunnuksilla pääset lukemaan myös mobiilisovellusta.

Toimi näin:

1. Lataa sovellus mobiililaitteellesi sovelluskaupasta.
  2. Kirjaudu käyttäjätunnuksena toimivana sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla

Digitilaus voimassa, tunnukset puuttuu

Sinulla tulee olla asiakastili hyödyntääksesi digitaalisia palvelujamme.

Toimi näin:

1. Luo asiakastili lehden pääsivulla oikean yläreunan Kirjaudu –linkistä, tai tästä linkistä suoraan. Valitse ”uusi käyttäjä” ja jatka valitsemalla ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”. Liität näin voimassa olevan tilauksesi asiakastiliisi. Tarvitset siihen asiakasnumeron, joka esim. löytyy laskusta.
  2. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.
  3. Jos vain olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjautumisikkunassa kohtaa ”Oletko unohtanut salasanasi”. Sähköpostiisi tulee viesti, jonka sisältämän linkin kautta voit luoda uuden salasanan.

> Ota yhteyttä

Sovelluksen asennusohje

1. Avaa mobiililaitteesi sovelluskauppa. Paina laitteesi kaupan kuvaketta.

2. Asenna sovellus maksutta. Kirjoita kaupan hakukenttään ”Lehden nimi”, valitse oikea hakutulos ja paina ”Asenna”. Sovelluksen kuvake ilmestyy asennuksen jälkeen laitteeseesi. Avaa sovellus painamalla kuvaketta.

3. Painamalla artikkelia tai valitsemalla näköislehden sinulle avautuu kirjautumisruutu. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai luo uudet tunnukset.

Uusimmat sovellusversiot

iOS: 4.5.13
Windows: 6.24.1
Android: 4.7.9

Uusien sovellusten käyttöjärjestelmävaatimukset

iOS: iPhone tai iPad, joissa käyttöjärjestelmänä iOS8 tai uudempi.
Windows: Lumia-puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Windows 8.1 tai 10.
Android: Yleisimmät tabletit ja puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Android 4.2 tai uudempi.

Usein kysyttyä mobiilisovelluksista