Kymen Sanomien mobiilisovellus

LATAA MOBIILISOVELLUS

Kymen Sanomien mobiilisovellus tuo päivän lehden sisällön sekä tuoreimmat verkkouutiset laitteeseesi. Tilaajana lehden kaikki jutut ja tuoreimmat uutiset ovat käytössäsi missä vain, vaikka työmatkalla, lounaalla tai kesämökillä.

Juuri uudistuneella sovelluksella pääset nyt myös lukemaan ilmaiseksi kolme juttua viikon sisällä ja tarjolla on myös ilmainen kahden viikon näytetilaus.

Miten saan sovelluksen laitteeseeni?

Lataa sovellus valitsemalla oman mobiililaitteesi sovelluskauppa:

Sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Kymen Sanomat. Asenna lehden sovellus. Pikakuvake tallentuu laitteellesi. Avaa sovellus painamalla lehden kuvaketta. Kirjaudu sisään (edellyttää voimassa olevan tilauksen).
Sovelluksesta löydät mm. seuraavat osiot: Uutiset, Teemat, Mielipide ja Näköislehdet. Myös yhteystietomme, lukuoikeuteesi kuuluvien muiden lehtien tuoreimmat näköislehdet sekä aiemmin lataamasi näköislehdet ja muut asetukset löytyvät omilta osastoiltaan.
Kirjautuminen pysyy sovelluksen muistissa niin kauan kunnes kirjaudut kokonaan ulos.

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu käyttäjätunnuksena toimivalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jos olet aiemmin lukenut näköislehteä selaimella (esim. tietokoneella), sinulla on jo tunnukset luotuna asiakastilille. Samoilla tunnuksilla pääset siis lukemaan myös mobiilisovellusta.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Aktivoi digitilauksesi luomalla asiakastili: Klikkaa tästä. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus, salasanan luot itse.
Tarvitset aktivointiin postinumeron sekä asiakasnumeron, joka esim. löytyy laskusta. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.

Miten luen muiden Kaakon Viestinnän lehtien mobiilisovelluksia?

Muut lehdet -osiosta pääset kätevästi lukemaan Kouvolan Sanomien, Etelä-Saimaan, Länsi-Savon ja Itä-Savon tuoreimmat näköislehdet. Jos haluat lukea lehtien digisisältöjä sovelluksessa laajemmin, lataa haluamasi lehden mobiilisovellus sovelluskaupasta lehden nimellä. Samat tunnukset toimivat jokaisessa sovelluksessa.

Uusimmat sovellusversiot
Android 5.0.198.115
iOS 5.0.7.
Uusien sovellusten käyttöjärjestelmävaatimukset
iOS: iPhone tai iPad, joissa käyttöjärjestelmänä 9.3.5 tai uudempi.
Android: Yleisimmät tabletit ja puhelimet, joissa käyttöjärjestelmänä Android 5.0 tai uudempi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso usein kysyttyä mobiilisovelluksista