Meidän menot

Meidän menot on yhdistyksille ja yhteisöille tarkoitettu palsta. Meidän menoissa yhdistykset voivat kertoa toiminnastaan. Alla oleva konsepti kertoo, mitä lomakkeeseen kirjoitetaan. Palstalla julkaistaan uutisia yhdistysten ja yhteisöjen tapahtumista. Kokouskutsuja tai ennakkojuttuja tapahtumista emme julkaise.

Voit lähettää tekstin lisäksi myös kuvan kertomastasi tapahtumasta. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että kuvaan on julkaisuoikeus. Muista kirjoittaa alla olevaan lomakkeeseen myös kuvaajan nimi.

Meidän menoja julkaistaan tällä sivustolla sekä lehdessä. Toimitus editoi palstaa ja päättää palstalla julkaistavista aineistoista.

Täytä alla oleva kaavake näin:

Otsikko: Kirjoita tähän otsikkoehdotuksesi. Vaikkapa näin: Tirilässä perinteiset siivoustalkoot

Mitä? Missä? Milloin? Kuka/Ketkä? Vaikkapa näin: Tirilän omakotiyhdistys piti perinteiset siivoustalkoot. Niihin osallistui peräti 65 omakotitaloasujaa. Siivoustalkoiden aikana alueen kaduilta ja puistikoista kerättiin yhteensä 110 säkkiä jätettä. Siivoustalkoot pidettiin lauantaina 6. toukokuuta. Urakan päätteeksi talkoolaiset paistoivat makkaraa Tirilän puistossa.

Tiivistä kertomuksesi maksimissaan 1 000 merkkiin.

Kuvateksti: Urakoinnin jälkeen talkoolaisille maistui makkara.

(Mainitse kuvassa näkyvien henkilöiden nimet luettelemalla ne vasemmalta oikealle)


Merkkimäärä: 0/1000